Zelf fotocollage maken

Zelf fotocollage maken

Kom jij ook om in al die foto’s van vroeger? Van feesten, geboortes en andere blije gebeurtenissen? Ooit er aan gedacht zelf een fotocollage te maken? Bijvoorbeeld voor aan de muur? Ingelijst? Zelf fotocollage maken is helemaal niet moeilijk.

Knippen, plakken of scheuren

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan door heel creatief alle foto’s die je mooi vindt in vormpjes te knippen en zo te leggen en plakken dat ze een mooie collage vormen. Die kun je dan inlijsten en dan heb je iets moois voor aan de muur. Wat ook kan is foto’s afscheuren. Dat doen steeds meer mensen. Lekker creatief…en het geeft vaak nog een knus beeld ook!

Op het internet

Zelf fotocollage maken kan natuurlijk ook op het internet. Het voordeel van zelf fotocollage maken op het internet is dat je de originele foto’s niet hoeft te verknippen en te verscheuren, etc. Op deze website is het mogelijk virtueel te knippen, te plakken en te scheuren…en zo zelf fotocollage maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleur van je foto’s aanpassen? Het kan hier allemaal. Veel succes en plezier met zelf fotocollage maken van jouw unieke herinneringen!